Varaukset ja kyselyt: p. 040 535 9256 (Tuulikki) tai p. 044 271 3701 (Juha)
Slide
Slide
Slide

Vuokrausehdot

VUOKRANANTAJA
Oulun Loositalo Oy

VUOKRALAINEN
Henkilö on vähintään 18-vuotias ja hän on esittänyt henkilöllisyytensä sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.

VUOKRAKOHDE
Rakennuksen toisen kerroksen huoneisto osoitteessa Kaarnatie 36, 90550 Oulu. Vuokrattava tila: ruokasali+keittiö, takkahuone+sauna

VUORASOPIMUKSEN VOIMAANASTUMINEN
Vuokrasopimus astuu voimaan ja varaus muuttuu sitovaksi, kun vuokralainen on maksanut vuokran Loositalo Oy:n tilille ja esittää ovien avaamisen yhteydessä maksukuitin vuokranmaksusta.

Ovet avataan sovittuna aikana ja opastetaan paikan tavat. Vuokralainen vastaa siitä, että käytävän ovi ja ulko-ovi lukitaan tilasta poistuttaessa.

PERUUTUSEHDOT
Tilojen vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 14 vrk ennen vuokrauspäivää. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitetaan varauksesta 50 % tilan vuokrahinnasta.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Tiloihin saa tuoda omia ruokia ja juomia. Äänentoistolaitteita saa tuoda tiloihin, mutta niiden volyymilla ei saa aiheuttaa häiriötä rakennuksessa ja ympäristössä oleville. Hälytysjärjestelmän aktivoitumisesta ilmoitetaan avainten luovutuksen yhteydessä.

TUPAKOINTI
Tupakointi sisätiloissa ja parveketasanteella on kielletty.

TILOJEN SIISTIMINEN
Siivoukseen kuuluvat seuraavat toimenpiteet:

Jos keittiö on ollut käytössä, astiat pestään ja laitetaan kaappeihin kuivattuina, keittiön tasot ja lattia pyyhitään. Roskat kerätään jätesäkkiin. Pullot ja tölkit kerätään muovisäkkiin.

Jos keittiö ei ole käytössä, kerätään roskat jätesäkkiin. Pullot ja tölkit kerätään muovisäkkiin. Käytettyjen tilojen lattia pyyhitään.

Erikseen voi sopia seuraavana päivänä tehtävästä astioiden pesusta ja siivouksesta.