Varaukset ja kyselyt: p. 040 823 8212 (Hannele ) tai p. 0500 670 579 (Jorma)
Slide
Slide
Slide

Vuokrausehdot

VUOKRANANTAJA
Oulun Loositalo Oy

VUOKRALAINEN
Henkilö on vähintään 18-vuotias ja hän on esittänyt henkilöllisyytensä sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.

VUOKRAKOHDE
Rakennuksen toisen kerroksen huoneisto osoitteessa Kaarnatie 36, 90530 Oulu. Vuokrattava tila: ruokasali+keittiö, takkahuone+sauna. Tilaa vuokrataan vain yksityistilaisuuksiin ja keittiötilaa ei saa käyttää liiketoimintaan.

VUORASOPIMUKSEN VOIMAANASTUMINEN
Vuokrasopimus astuu voimaan ja varaus muuttuu sitovaksi, kun vuokralainen on maksanut vuokran Loositalo Oy:n tilille ja esittää ovien avaamisen yhteydessä maksukuitin vuokranmaksusta.

Ovet avataan sovittuna aikana ja opastetaan paikan tavat. Vuokralainen vastaa siitä, että käytävän ovi ja ulko-ovi lukitaan tilasta poistuttaessa.

PERUUTUSEHDOT
Tilojen vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 14 vrk ennen vuokrauspäivää. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitetaan varauksesta 50 % tilan vuokrahinnasta.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Tiloihin saa tuoda omia ruokia ja juomia. Äänentoistolaitteita saa tuoda tiloihin, mutta niiden volyymilla ei saa aiheuttaa häiriötä rakennuksessa ja ympäristössä oleville. Hälytysjärjestelmän aktivoitumisesta ilmoitetaan avainten luovutuksen yhteydessä.

TUPAKOINTI
Tupakointi sisätiloissa ja parveketasanteella on kielletty.

TILOJEN SIISTIMINEN
Siistimiseen kuuluvat seuraavat toimenpiteet:

Jos keittiö ja astiat ovat olleet käytössä, astiat laitetaan keräilyvaunuihin. Roskat kerätään jätesäkkiin. Pullot ja tölkit kerätään muovisäkkiin.

Tilojen tulee olla samassa kunnossa kuin vuokrauksen alkaessa.

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistö omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja /tai huolimattomuudesta (esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen) Rikkoutuneet rakenteet, laitteet, huonekalut ja astiat korvataan uusien hankintahinnoilla. Tilan perussiivous kuuluu hintaan, kun tila on jätetty yleisilmeeltään siistiin kuntoon. Mikäli vuokraajan jäljiltä jää merkittää sotkua tai tiloissa on ”sikailtu”, asiakkaalta voidaan veloittaa, Lisäsiivouksesta 100€ jälkikäteen. Erite- tai oksennuslisä 50-150€ riippuen lisätyön laajuudesta.